0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
4
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
4
mleko
limunov sok
brašno
so
C sodu bikarbona
Zagrejte rernu na 200 stepeni, pomešajte mleko i limunov sok.
Mleko i limunov sok ostavite da malo odstoji oko desetak minuta.
Pomešajte brašno, so i C sodu bikarbonu, pa polako dodavajre mešavinu mleka i limunovog soka.
Treba da se dobije lepljiva kugla testa.
Ako je mnogo lepljivo dodajte još malo brašna.
Posudu podmažite, pospite brašnom prebacite testo i pecite dok hleb lepo ne porumeni.
Zagrejte rernu na 200 stepeni, pomešajte mleko i limunov sok.
Mleko i limunov sok ostavite da malo odstoji oko desetak minuta.
Pomešajte brašno, so i C sodu bikarbonu, pa polako dodavajre mešavinu mleka i limunovog soka.
Treba da se dobije lepljiva kugla testa.
Ako je mnogo lepljivo dodajte još malo brašna.
Posudu podmažite, pospite brašnom prebacite testo i pecite dok hleb lepo ne porumeni.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.