burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija4

Irski hleb

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
4

Sastojci

mleko

limunov sok

brašno

so

C sodu bikarbona

Irski hleb

Koraci pripreme

Zagrejte rernu na 200 stepeni, pomešajte mleko i limunov sok.

Mleko i limunov sok ostavite da malo odstoji oko desetak minuta.

Pomešajte brašno, so i C sodu bikarbonu, pa polako dodavajre mešavinu mleka i limunovog soka.

Treba da se dobije lepljiva kugla testa.

Ako je mnogo lepljivo dodajte još malo brašna.

Posudu podmažite, pospite brašnom prebacite testo i pecite dok hleb lepo ne porumeni.

Naši proizvodi

Irski hleb

Koraci pripreme

Zagrejte rernu na 200 stepeni, pomešajte mleko i limunov sok.

Mleko i limunov sok ostavite da malo odstoji oko desetak minuta.

Pomešajte brašno, so i C sodu bikarbonu, pa polako dodavajre mešavinu mleka i limunovog soka.

Treba da se dobije lepljiva kugla testa.

Ako je mnogo lepljivo dodajte još malo brašna.

Posudu podmažite, pospite brašnom prebacite testo i pecite dok hleb lepo ne porumeni.

Autor

Verica

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept