0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
12-15
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
12-15
285 ml vode
1 kašika ulja
1 kašičica soli
1 kašika šećera
2 kašike C mleka u prahu
445 g brašna (tip 500)
2 kašičice C suvog kvasca (oko 4 g)
50 g mesnate prodimljene slaninice
50 g tvrdog punomasnog sira
U posudu mini pekarice uliti vodu, a zatim dodati ulje, so, šećer, C mleko u prahu i brašno. Na vrh staviti C suvi kvasac i uključiti program za pripremu belog hleba.
Slaninicu iseckati na sitne kockice (oko 0,5cm). Odstraniti hrskavicu i kožuricu.
Sir izdrobiti preko slaninice.
Kada aparat da zvučni signal za stavljanje dodataka, pažljivo ubaciti pripremljenu slaninicu i sir i sačekati kraj procesa pečenja hleba.
Rezultat je 750 g mirisnog hlebnog zadovoljstva.
U posudu mini pekarice uliti vodu, a zatim dodati ulje, so, šećer, C mleko u prahu i brašno. Na vrh staviti C suvi kvasac i uključiti program za pripremu belog hleba.
Slaninicu iseckati na sitne kockice (oko 0,5cm). Odstraniti hrskavicu i kožuricu.
Sir izdrobiti preko slaninice.
Kada aparat da zvučni signal za stavljanje dodataka, pažljivo ubaciti pripremljenu slaninicu i sir i sačekati kraj procesa pečenja hleba.
Rezultat je 750 g mirisnog hlebnog zadovoljstva.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.