burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija12-15

Hleb sa slaniniciom i sirom

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
12-15

Sastojci

285 ml vode

1 kašika ulja

1 kašičica soli

1 kašika šećera

2 kašike C mleka u prahu

445 g brašna (tip 500)

2 kašičice C suvog kvasca (oko 4 g)

50 g mesnate prodimljene slaninice

50 g tvrdog punomasnog sira

Hleb sa slaniniciom i sirom

Koraci pripreme

U posudu mini pekarice uliti vodu, a zatim dodati ulje, so, šećer, C mleko u prahu i brašno. Na vrh staviti C suvi kvasac i uključiti program za pripremu belog hleba.

Slaninicu iseckati na sitne kockice (oko 0,5cm). Odstraniti hrskavicu i kožuricu.

Sir izdrobiti preko slaninice.

Kada aparat da zvučni signal za stavljanje dodataka, pažljivo ubaciti pripremljenu slaninicu i sir i sačekati kraj procesa pečenja hleba.

Rezultat je 750 g mirisnog hlebnog zadovoljstva.

Naši proizvodi

Hleb sa slaniniciom i sirom

Koraci pripreme

U posudu mini pekarice uliti vodu, a zatim dodati ulje, so, šećer, C mleko u prahu i brašno. Na vrh staviti C suvi kvasac i uključiti program za pripremu belog hleba.

Slaninicu iseckati na sitne kockice (oko 0,5cm). Odstraniti hrskavicu i kožuricu.

Sir izdrobiti preko slaninice.

Kada aparat da zvučni signal za stavljanje dodataka, pažljivo ubaciti pripremljenu slaninicu i sir i sačekati kraj procesa pečenja hleba.

Rezultat je 750 g mirisnog hlebnog zadovoljstva.

Autor

Katarina

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept