burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija6

Bakina pogača

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
6

Sastojci

1 C prašak za pecivo

1 margarin

2 komada jaja

1 časa jogurta

1 čaša kisele vode

500 g brašna tip 500

1 prstohvat soli

1 prstohvat šećera

2 glavice crnog luka

Bakina pogača

Koraci pripreme

Sve sastojke umesiti meko testo da bude, po potrebi dodati brašna ukoliko je potrebno, sve sem 2 glavice crnog luka i margarina - to ide na kraju.

Nožem seći na kockice, ne do kraja testa, čisto da označite.

Zagrejte rernu na 200 stepeni i pecite oko 20 minuta.

U međuvremenu istopiti margarin i iseckati crni luk po želji, margarin mora da bude vreo.

Čim izvadite pogaču odmah prelijte celim margarinom i preko staviti crni luk na celu pogaču kako bi dobila lepši ukus.

Naši proizvodi

Bakina pogača

Koraci pripreme

Sve sastojke umesiti meko testo da bude, po potrebi dodati brašna ukoliko je potrebno, sve sem 2 glavice crnog luka i margarina - to ide na kraju.

Nožem seći na kockice, ne do kraja testa, čisto da označite.

Zagrejte rernu na 200 stepeni i pecite oko 20 minuta.

U međuvremenu istopiti margarin i iseckati crni luk po želji, margarin mora da bude vreo.

Čim izvadite pogaču odmah prelijte celim margarinom i preko staviti crni luk na celu pogaču kako bi dobila lepši ukus.

Autor

Milica

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept