0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
6
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
6
1 C prašak za pecivo
1 margarin
2 komada jaja
1 časa jogurta
1 čaša kisele vode
500 g brašna tip 500
1 prstohvat soli
1 prstohvat šećera
2 glavice crnog luka
Sve sastojke umesiti meko testo da bude, po potrebi dodati brašna ukoliko je potrebno, sve sem 2 glavice crnog luka i margarina - to ide na kraju.
Nožem seći na kockice, ne do kraja testa, čisto da označite.
Zagrejte rernu na 200 stepeni i pecite oko 20 minuta.
U međuvremenu istopiti margarin i iseckati crni luk po želji, margarin mora da bude vreo.
Čim izvadite pogaču odmah prelijte celim margarinom i preko staviti crni luk na celu pogaču kako bi dobila lepši ukus.
Sve sastojke umesiti meko testo da bude, po potrebi dodati brašna ukoliko je potrebno, sve sem 2 glavice crnog luka i margarina - to ide na kraju.
Nožem seći na kockice, ne do kraja testa, čisto da označite.
Zagrejte rernu na 200 stepeni i pecite oko 20 minuta.
U međuvremenu istopiti margarin i iseckati crni luk po želji, margarin mora da bude vreo.
Čim izvadite pogaču odmah prelijte celim margarinom i preko staviti crni luk na celu pogaču kako bi dobila lepši ukus.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.