0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
30
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
30
2 čaše od 2 dl brašna
1 čaša šećera
180 ml ulja
5 kašika džema
1 kašičica C sode bikarbone
1 C vanilin šećer
džem
100 g čokolade
1 l vode
15 kašika šećera
650 g kupina
100 ml vode
3 C pudinga od vanile
100 g čokolade
C šlag
Od navedenih sastojaka ispeći koru, i peći 20 minuta na 180 stepeni. Premezati je džemom i čokoladom.
Vodu, kupine i šećer kuvati, pa ispasirati.
U vodu razmutiti 3 C pudinga od vanile i skuvati, a zatim u još vruće dodati čokoladu.
Kada se stegne čokolada, preliti ohlađeni fil, a potom ukrasiti sa C šlagom i narendati čokoladu.
Od navedenih sastojaka ispeći koru, i peći 20 minuta na 180 stepeni. Premezati je džemom i čokoladom.
Vodu, kupine i šećer kuvati, pa ispasirati.
U vodu razmutiti 3 C pudinga od vanile i skuvati, a zatim u još vruće dodati čokoladu.
Kada se stegne čokolada, preliti ohlađeni fil, a potom ukrasiti sa C šlagom i narendati čokoladu.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.