0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
25
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
25
500 g mlevenog keksa
200 g margarina
100 g bele čokolade
200 ml soka od narandže
3 C pudinga od vanile
5 kašika šećera
1 l mleka
C vanilin šećer
2 pakovanja jafa keksa
200 ml slatke pavlake
1 konzerva kompota od kajsija
100 g lešnika
100 g crne čokolade
Od mlevenog keksa, margarina, soka od narandže napraviti koru.
Rastanjiti na tacni, preko mlevenog keksa preliti otopljenu belu čokoladu, zatim fil od mleka, C pudinga, šećera i C vanilin šećera.
Na fil poređati jafa keks, drugi deo fila, pa slatka pavlaka, seckani kompot, drugi deo pavlake i odozgo preliti crnom otopljenom čokoladom.
Od mlevenog keksa, margarina, soka od narandže napraviti koru.
Rastanjiti na tacni, preko mlevenog keksa preliti otopljenu belu čokoladu, zatim fil od mleka, C pudinga, šećera i C vanilin šećera.
Na fil poređati jafa keks, drugi deo fila, pa slatka pavlaka, seckani kompot, drugi deo pavlake i odozgo preliti crnom otopljenom čokoladom.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.