0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 min
Lako
4
Vreme pripreme:
30-60 min
Težina pripreme:
Lako
Broj porcija:
4
400 ml Mleko
1 komad C Puding sa ukusom vanilina
2 kašika Kisela pavlaka
250 g Jagoda
50 ml Voda
1 kašika Secer
10 komad Bebi piskote
80 g C Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake
160 ml Voda
3 komad Jagode
50 ml Voda
1 kašika Rum aroma
Jednostavan desert koji ne moze da ne uspe. Slaganje je tajna ovog ukusnog i dekorativnog deserta.
Puding pomesati sa malo mleka. Ostalu kolicinu mleka pristaviti sa secerom da se kuva. Kad je provrlo ukuvati puding. Jos u toplo umesati kiselu pavlaku.
Jagode iseci na kockice i preliti vodom. Kuvati sa secerom oko 10 minuta. Zatim dodati cvrstin i jos malo prokuvati da se zgusne. Moze ostati i tecniji.
Umutiti slag sa vodom.
Vodu pomesati sa aromom ruma. Umakati piskote i slagati na dno cinije. Na piskote izliti krem. Jagode iseckati i poslagati na rub cinije. Zatim preliti jagoda sosem. Ukrasiti slagom i seckanim jagodama.
Ohladiti desert i posluziti. Ako nemamo veliku ciniju moze se praviti u malim cinijama za sladoled.
Jednostavan desert koji ne moze da ne uspe. Slaganje je tajna ovog ukusnog i dekorativnog deserta.
Puding pomesati sa malo mleka. Ostalu kolicinu mleka pristaviti sa secerom da se kuva. Kad je provrlo ukuvati puding. Jos u toplo umesati kiselu pavlaku.
Jagode iseci na kockice i preliti vodom. Kuvati sa secerom oko 10 minuta. Zatim dodati cvrstin i jos malo prokuvati da se zgusne. Moze ostati i tecniji.
Umutiti slag sa vodom.
Vodu pomesati sa aromom ruma. Umakati piskote i slagati na dno cinije. Na piskote izliti krem. Jagode iseckati i poslagati na rub cinije. Zatim preliti jagoda sosem. Ukrasiti slagom i seckanim jagodama.
Ohladiti desert i posluziti. Ako nemamo veliku ciniju moze se praviti u malim cinijama za sladoled.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.