0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
3 šoljice ulja
4 šoljice vode
4 šoljice šećera
20 kašika brašna
5 kašika C griza
1 C vanilin šećer
1 C prašak za pecivo
Sve sastojke sjediniti i smesu podeliti na dva dela.
U drugi deo dodati 3 kašike C kakao.
U podmazanoj tepsiji sipati kašikom prvo žuti deo, a ondah odozgo crni.
Peći u zagrejanoj pećnici na 180 stepeni.
Napraviti šerbet, 1 čaša vode i 10 kašika šećera. Preliti kolač.
Odozgo može C šlag ili posipati mlevene orahe.
Sve sastojke sjediniti i smesu podeliti na dva dela.
U drugi deo dodati 3 kašike C kakao.
U podmazanoj tepsiji sipati kašikom prvo žuti deo, a ondah odozgo crni.
Peći u zagrejanoj pećnici na 180 stepeni.
Napraviti šerbet, 1 čaša vode i 10 kašika šećera. Preliti kolač.
Odozgo može C šlag ili posipati mlevene orahe.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.