0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
20 parčeta
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20 parčeta
4 jaja
4 kašike šećera
1 C vanilin šećer
1 C prašak za pecivo
3 kašike C kakaoa
4 kašike mleka
4 kašike brašna
1/2 l mleka
2 kesice C pudinga od vanile
8 kašika šećera
1/2 l mleka
2 kesice C pudinga od čokolade
8 kašika šećera
300 g jagoda
300 g malina
2 kesice C šlaga
U dubljoj posudi umutiti jaja sa šećerom, dodati vanilin C šećer, zatim dodati mleko, brašno, C prašak za pecivo i C kakao.
Sve lepo sjediniti i peći u kalupu 20-tak minuta na 180 stepeni.
U malo mleka razmutiti puding C vanila sa šećerom i skuvati u pola litre mleka, istim postupkom skuvati i C puding od čokolade.
Pečenu koru preliti C pudingom od vanile koji se ohladio, zatim poređati jadode i maline i na kraju preliti C pudingom od čokolade.
Ostaviti da se stegne i premazati sa dve kesice C šlag pene.
U dubljoj posudi umutiti jaja sa šećerom, dodati vanilin C šećer, zatim dodati mleko, brašno, C prašak za pecivo i C kakao.
Sve lepo sjediniti i peći u kalupu 20-tak minuta na 180 stepeni.
U malo mleka razmutiti puding C vanila sa šećerom i skuvati u pola litre mleka, istim postupkom skuvati i C puding od čokolade.
Pečenu koru preliti C pudingom od vanile koji se ohladio, zatim poređati jadode i maline i na kraju preliti C pudingom od čokolade.
Ostaviti da se stegne i premazati sa dve kesice C šlag pene.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.