0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30 minuta
Lako se priprema
Vreme pripreme:
30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
6 jaja
6 kašika šećera
6 kašike brašna
1 C prašak za pecivo
4 pudinga sa ukusom šumskog voća
500 g šećera
500 g jagoda
200 g C šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake
Ispeći koru i preliti je sokom od jagoda.
Zatim u 1 litar proključale vode, u koju je prethodno dodat šećer, ubaciti jagode i sve to zajedno kuvati jos 5 minuta, potom dodati prašak za puding rastvoren u malo vode i sve to promešati, dok se ne zgusne.
Kada puding bude gotov, preliti ga vrućeg preko patišpanja i kada se ohladi nafilovati šlagom.
Ispeći koru i preliti je sokom od jagoda.
Zatim u 1 litar proključale vode, u koju je prethodno dodat šećer, ubaciti jagode i sve to zajedno kuvati jos 5 minuta, potom dodati prašak za puding rastvoren u malo vode i sve to promešati, dok se ne zgusne.
Kada puding bude gotov, preliti ga vrućeg preko patišpanja i kada se ohladi nafilovati šlagom.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.