0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
za 6 osoba
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
za 6 osoba
2 jabuke
1 banana
5 kajsija ili breskve
100 g višanja
100 g malina
1 l vode
2 C pudinga od vanile
10 kašika šećera
1 kesica C vanilin šećera
7 kašika C griza
2 kesice C šlaga
keks u komadu
Na dno kalupa složiti keks. Vodu i šećer staviti da provri.
Kada provri, dodati oljuštene i očišćene jabuke koje smo isekli na kocke.
Nakon 2-3 minuta u vodu dodati griz, kašiku po kašiku i mešati. U to dodati puding iz kesice koji smo prethodno rastopili sa par kašika vode.
Malo prokuvati zatim dodati pripremljeno isečeno voće. Izliti preko keksa i ostaviti u frižideru, najbolje preko noći.
Kada se kolač stegao i ohladio, premazati ga umućenim C šlagom zatim iseći na željenu parčad.
Na dno kalupa složiti keks. Vodu i šećer staviti da provri.
Kada provri, dodati oljuštene i očišćene jabuke koje smo isekli na kocke.
Nakon 2-3 minuta u vodu dodati griz, kašiku po kašiku i mešati. U to dodati puding iz kesice koji smo prethodno rastopili sa par kašika vode.
Malo prokuvati zatim dodati pripremljeno isečeno voće. Izliti preko keksa i ostaviti u frižideru, najbolje preko noći.
Kada se kolač stegao i ohladio, premazati ga umućenim C šlagom zatim iseći na željenu parčad.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.