burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcijaoko 10 većih činija

Vanila-čokolada brule

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
oko 10 većih činija

Sastojci

1 l mleka

250 g šećera

2 C vanilin šećera

4 C pudinga od vanile ili čokolade (po izboru)

1 margarin

1 pakovanje plazme (150 g)

200 g C šlaga

Vanila-čokolada brule

Koraci pripreme

U mleko dodajte šećer i C vanilin šećer i skuvajte C pudinge (prethodno iz razmutite u malo mleka ili vode, ne morate uzimati od onih litru).

U vreo puding dodajte margarin i mešajte dok se ne istopi.

Kada se malo krem prohladi dodajte u njega izmrvljenu plazmu i kada se sve to dobro ohladi, dodajte prethodno umućen šlag.

Promešati i sipati u staklene činijice ili čaše, ostaviti u frižideru (najbolje da prenoći) i služiti.

Ukus je neverovatan, pogotovo kada se jede hladno.

Naši proizvodi

Vanila-čokolada brule

Koraci pripreme

U mleko dodajte šećer i C vanilin šećer i skuvajte C pudinge (prethodno iz razmutite u malo mleka ili vode, ne morate uzimati od onih litru).

U vreo puding dodajte margarin i mešajte dok se ne istopi.

Kada se malo krem prohladi dodajte u njega izmrvljenu plazmu i kada se sve to dobro ohladi, dodajte prethodno umućen šlag.

Promešati i sipati u staklene činijice ili čaše, ostaviti u frižideru (najbolje da prenoći) i služiti.

Ukus je neverovatan, pogotovo kada se jede hladno.

Autor

Jelena

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Posne torte i kolači"

Pošalji recept