0
                Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
                                                                    
                                                                    Lako se priprema
                            
30
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
30
1,5 l mleka
2 C pudinga od čokolade
2 C pudinga od vanile
150 g šećera
375 g maslaca
3 C vanilin šećera
300 g mlevenog keksa
300 g C kokosovog brašna
300 g mlevenih oraha
1 kesica C šlaga
100 ml kisele vode
U 0,5 l mleka skuvati 2 C pudinga od čokolade sa 50 g šećera. 
U vruć puding umešati 125 g maslaca, dodati 1 C vanilin šećer i mleveni keks. 
U 1l mleka skuvati 4 C pudinga od vanile sa 100 g šećera i umešati 250 g maslaca. 
Masu prepoloviti i u jedan deo dodati 1 C vanilin šećer i C kokos, a u drugi deo 1 C vanilin šećer i mlevene orahe. 
Pravougaoni pleh obložiti providnom folijom i sipati filove jedan na drugi, redosledom kojim su pravljeni. 
Ohlađen kolač ukrasiti umućenim C šlagom sa kiselom vodom.
U 0,5 l mleka skuvati 2 C pudinga od čokolade sa 50 g šećera. 
U vruć puding umešati 125 g maslaca, dodati 1 C vanilin šećer i mleveni keks. 
U 1l mleka skuvati 4 C pudinga od vanile sa 100 g šećera i umešati 250 g maslaca. 
Masu prepoloviti i u jedan deo dodati 1 C vanilin šećer i C kokos, a u drugi deo 1 C vanilin šećer i mlevene orahe. 
Pravougaoni pleh obložiti providnom folijom i sipati filove jedan na drugi, redosledom kojim su pravljeni. 
Ohlađen kolač ukrasiti umućenim C šlagom sa kiselom vodom.
                                Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.