burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija24

Trobojni kolač

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
24

Sastojci

12 jaja

5 kašika šećera

1 C puding vanila

1 C puding čokolada

1 C puding jagoda

Fil:

1 l mleka

12 kašika šećera

100 g čvrstina

3 kašike brašna

2 C vanilin šećera

1/2 margarina

Glazura:

200 g čokolade

C šlag za ukrašavanje

Trobojni kolač

Koraci pripreme

1 kora:
Umutiti 4 belanca, kada se umuti dodati 5 kašika šećera, dodati žumanca i umutiti dodati 1 C puding od vanile i ispeći koru.

Tako peći i drugu i treću koru sa različitim pudingom.

Sve tri kore će biti različite boje.

Fil:
1 l mleka prokuvati sa 12 kašika šećera i 2 C vanilin šećera, dodati 100 g C čvrstina pomešano sa 3 kašike brašna i pola margarina.

Glazura:
Otopite 200 g čokolade sa malo margarina i prelijte preko kolača.

Kada se glazura stegne može se ukrasiti C šlagom.

Naši proizvodi

Trobojni kolač

Koraci pripreme

1 kora:
Umutiti 4 belanca, kada se umuti dodati 5 kašika šećera, dodati žumanca i umutiti dodati 1 C puding od vanile i ispeći koru.

Tako peći i drugu i treću koru sa različitim pudingom.

Sve tri kore će biti različite boje.

Fil:
1 l mleka prokuvati sa 12 kašika šećera i 2 C vanilin šećera, dodati 100 g C čvrstina pomešano sa 3 kašike brašna i pola margarina.

Glazura:
Otopite 200 g čokolade sa malo margarina i prelijte preko kolača.

Kada se glazura stegne može se ukrasiti C šlagom.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Posne torte i kolači"

Pošalji recept