0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
2 jaja
120 g šećera
200 g čokolade
100 g margarina
150 g brašna
1 C prašak za pecivo
C puding
1/2 l mleka
4-5 kašika šećera
Umutiti jaja sa šećerom. Otopiti čokoladu sa margrinom.
Pomešati sa jajima. Dodati brašno i C prašak za pecivo.
Podmazati pleh, ređati smesu, red višanja, opet smesu, pa red višanja.
Peći 20 minuta na 180°C.
Skuvati puding.
Na vruć kolač preliti puding.
Seći u kocke kada se ohladi.
Umutiti jaja sa šećerom. Otopiti čokoladu sa margrinom.
Pomešati sa jajima. Dodati brašno i C prašak za pecivo.
Podmazati pleh, ređati smesu, red višanja, opet smesu, pa red višanja.
Peći 20 minuta na 180°C.
Skuvati puding.
Na vruć kolač preliti puding.
Seći u kocke kada se ohladi.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.