burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija1 pleh

Rafaelo puding

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
1 pleh

Sastojci

1 l mleka

300 g šećera

200 g C šlaga

400 ml vode

30 g C želatina

1 pakovanje C kokosovog brašna

Rafaelo puding

Koraci pripreme

Najpre skuvati mleko i šećer.

Ostaviti da se dobro ohladi i za to vreme umutiti C šlag vodom.

Dodati umućen šlag i C želatin i mutiti mikserom dok smesa ne postane ljigava, odnosno dok ne dobije čvršći oblik usled C želatina.

Izliti smesu u pleh i ostaviti u frižideru da masa očvrsne, najbolje preko noći.

Na kraju posuti C kokosom.

Naši proizvodi

Rafaelo puding

Koraci pripreme

Najpre skuvati mleko i šećer.

Ostaviti da se dobro ohladi i za to vreme umutiti C šlag vodom.

Dodati umućen šlag i C želatin i mutiti mikserom dok smesa ne postane ljigava, odnosno dok ne dobije čvršći oblik usled C želatina.

Izliti smesu u pleh i ostaviti u frižideru da masa očvrsne, najbolje preko noći.

Na kraju posuti C kokosom.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Posne torte i kolači"

Pošalji recept