0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
1 pleh
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
1 pleh
1 l mleka
300 g šećera
200 g C šlaga
400 ml vode
30 g C želatina
1 pakovanje C kokosovog brašna
Najpre skuvati mleko i šećer.
Ostaviti da se dobro ohladi i za to vreme umutiti C šlag vodom.
Dodati umućen šlag i C želatin i mutiti mikserom dok smesa ne postane ljigava, odnosno dok ne dobije čvršći oblik usled C želatina.
Izliti smesu u pleh i ostaviti u frižideru da masa očvrsne, najbolje preko noći.
Na kraju posuti C kokosom.
Najpre skuvati mleko i šećer.
Ostaviti da se dobro ohladi i za to vreme umutiti C šlag vodom.
Dodati umućen šlag i C želatin i mutiti mikserom dok smesa ne postane ljigava, odnosno dok ne dobije čvršći oblik usled C želatina.
Izliti smesu u pleh i ostaviti u frižideru da masa očvrsne, najbolje preko noći.
Na kraju posuti C kokosom.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.