burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Zahteva određeno umeće

broj porcija12

Puding kolač

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Zahteva određeno umeće

Broj porcija:
12

Sastojci

Patišpanj:

2 jajeta

1 šolja šećera (150 ml)

1 kesica C Pudinga sa ukusom vanilina

1 šolja mleka

1/2 šolje ulja

1 kesica C Vanilin šećera

2,5 čaše brašna

1/2 kesice C Praška za pecivo

Fil:

500 ml mleka

2 kesice C Pudinga sa ukusom vanilina

5 kašika šećera

2 kesice C Vanilin šećera

2 kašike kisele pavlake

voće po želji

Puding kolač

Koraci pripreme

Patišpanj:
Jaja i šećer penasto umutiti, zatim dodati ostale sastojke i sve dobro sjediniti. Smesu sipati u podmazan i pobrašnjen (33x20).

Peći u zagrejanoj rerni na 180 stepeni, proveriti čačkalicom da li je kolač pečen.

Preko pečenog kolača sipati 2 šolje mleka.

Fil:
U 200 ml mleka sipati puding, dobro izmešati tako da nema grudvica.

Preostalo mleko sipati u šerpu, dodati šećer i vanilin šećer.

Kada mleko počne da vri sipati puding, mešati dok se ne skuva.

U vruć puding dodati kiselu pavlaku i voće, sve dobro izmešati i sipati preko kolača.

Naši proizvodi

Puding kolač

Koraci pripreme

Patišpanj:
Jaja i šećer penasto umutiti, zatim dodati ostale sastojke i sve dobro sjediniti. Smesu sipati u podmazan i pobrašnjen (33x20).

Peći u zagrejanoj rerni na 180 stepeni, proveriti čačkalicom da li je kolač pečen.

Preko pečenog kolača sipati 2 šolje mleka.

Fil:
U 200 ml mleka sipati puding, dobro izmešati tako da nema grudvica.

Preostalo mleko sipati u šerpu, dodati šećer i vanilin šećer.

Kada mleko počne da vri sipati puding, mešati dok se ne skuva.

U vruć puding dodati kiselu pavlaku i voće, sve dobro izmešati i sipati preko kolača.

Autor

C Slatka tradicija

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept