0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
30
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
30
200 g susama
300 g ratluka
2 C vanilin šećera
100 g čokolade (poželjno 75% kakao)
100 g mlevenih oraha
Staviti susam u šerpu i mešati dok se uprži (lepo zamiriše - mešati celo vreme varjačom), na blagoj temperaturi i zatim dodati sitno iseckani ratluk, C vanilin šećer, mlevene orahe i seckanu čokoladu.
Sve lepo promešati, dok se masa sjedini.
Skloniti i mlako staviti na alu foliju, lepo rasporediti u rolat, uviti i dobro ohladiti.
Hladno iseći na tanke listiće i poslužiti.
Staviti susam u šerpu i mešati dok se uprži (lepo zamiriše - mešati celo vreme varjačom), na blagoj temperaturi i zatim dodati sitno iseckani ratluk, C vanilin šećer, mlevene orahe i seckanu čokoladu.
Sve lepo promešati, dok se masa sjedini.
Skloniti i mlako staviti na alu foliju, lepo rasporediti u rolat, uviti i dobro ohladiti.
Hladno iseći na tanke listiće i poslužiti.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.