0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
10
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
10
1 kg višanja
250 g posnog keksa
10 kašika šećera
3 C pudinga od vanile
150 g C šlaga (posna priprema)
250 ml kisele vode
Keks poređati u posudu u kojoj će biti kolač.
U šerpu staviti očišćene višnje, 5 kašika šećera i 500 ml vode i kuvati 10 min.
Razmutiti C puding sa 5 kašika šećera i 200 ml vode, pa skuvati sa višnjama dok se ne zgusne.
Vruće sipati preko keksa i ostaviti da se ohladi.
Umutiti C šlag sa kiselom vodom i premazati preko višanja.
Keks poređati u posudu u kojoj će biti kolač.
U šerpu staviti očišćene višnje, 5 kašika šećera i 500 ml vode i kuvati 10 min.
Razmutiti C puding sa 5 kašika šećera i 200 ml vode, pa skuvati sa višnjama dok se ne zgusne.
Vruće sipati preko keksa i ostaviti da se ohladi.
Umutiti C šlag sa kiselom vodom i premazati preko višanja.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.