0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
8
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
8
3 šargarepe
2 jabuke
2 limuna (sok i narendana kora)
Oko 150-200 g šećera
100 ml ulja
suvo grožđe (koliko god želite)
suvi ananas (po želji)
1 kašičica C sode bikarbone
1 kašičica C praška za pecivo
1 kašičica C vanilin šećera
1 kašičica cimeta
300 - 350 g brašna
Narendajte šargarepu, jabuku i koru od limuna. U tu posudu dodajte šećer i ulje.
U sok od limuna dodajte suvo grožđe i ananas, da omekša.
Nakon 10 minuta izručite u smesu sa ostalim sastojcima.
Brašno sa svim suvim sastojcima izmešajte pa sjedinite sve zajedno.
Narendajte šargarepu, jabuku i koru od limuna. U tu posudu dodajte šećer i ulje.
U sok od limuna dodajte suvo grožđe i ananas, da omekša.
Nakon 10 minuta izručite u smesu sa ostalim sastojcima.
Brašno sa svim suvim sastojcima izmešajte pa sjedinite sve zajedno.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.