0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
> 60 minuta
Lako se priprema
Vreme pripreme:
> 60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
8 kašika meda
8 kašika ulja
8 kašika mleka
2 kašičice C sode bikarbone
2 jaja
brašno po potrebi
2 l mleka
6 pudinga C sa ukusom vanile
20 kašika šećera
1,5 margarin
orasi
Sastaviti med, ulje i mleko, kuvati dok ne provri.
Kada se ohladi dodati 2 kašičice C sobe bikarbone, jaja i brašno po potrebi, da bude meko testo.
Od te smese peći 6 korica na prevrnutom plehu.
Fil:
Mleko skuvati sa šećerom, zakuvati u to C puding.
Kada se ohladi sastaviti sa margarinom.
Filovati korice i poslednju.
Po vrhu posuti orahe.
Sastaviti med, ulje i mleko, kuvati dok ne provri.
Kada se ohladi dodati 2 kašičice C sobe bikarbone, jaja i brašno po potrebi, da bude meko testo.
Od te smese peći 6 korica na prevrnutom plehu.
Fil:
Mleko skuvati sa šećerom, zakuvati u to C puding.
Kada se ohladi sastaviti sa margarinom.
Filovati korice i poslednju.
Po vrhu posuti orahe.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.