0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
oko 20
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
oko 20
1,5 šolja vode
1,5 šolja šećera
3 šolje brašna
6 kašika ulja
2 kašičice C sode bikarbone
2 kašičice cimeta
4 prepune kašike džema
200 g čokolade za kuvanje
1 puna kašika margarina/maslaca (oko 50 g)
5 kašika šećera
15 kašika mleka
C šlag
Sve sastojke za testo sjediniti i prebaciti u nauljen i brašnom posuti pleh. Peći oko 40 minuta na 220°C.
U međuvremenu otopite čokoladu i margarin sa šećerom i kada izvučete kolač iz rerne prelijte topljenom čokoladom.
Kada se ohladi preko kolača premažite C šlag.
Sve sastojke za testo sjediniti i prebaciti u nauljen i brašnom posuti pleh. Peći oko 40 minuta na 220°C.
U međuvremenu otopite čokoladu i margarin sa šećerom i kada izvučete kolač iz rerne prelijte topljenom čokoladom.
Kada se ohladi preko kolača premažite C šlag.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.