0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
16
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
16
200 g margarina
200 g šećera
1 vanilin C šećer
3 jaja
200 g brašna
1/2 kesice C praška za pecivo
1/2 kašičice cimeta
250 ml jogurta
800 g bresaka
3 C šlag pene
200 ml jogurta
200 ml voćnog jogurta
4 kašike šećera
Umutiti margarin, šećer i C vanilin šećer. Dodajte jedno po jedno jaje.
U posebnoj posudi izmešajte brašno, C prašak za pecivo i cimet, a zatim ih dodati u prvu smesu.
Dodajte jogurt pa sve skupa lagano izmešajte. U smesu dodajte komadiće voća i jos jednom ručno lagano izmešajte.
Smesu sipati u pleh koji ste obložili papirom za pečenje i pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 180 C, 25 minuta.
Kada se kolač ohladi preko staviti fil.
Fil:
Umutiti 3 C šlaga sa jednim običnim i jednim voćnim jogurtom pa dodati šećer. Staviti u zamrzivač na pola sata.
Umutiti margarin, šećer i C vanilin šećer. Dodajte jedno po jedno jaje.
U posebnoj posudi izmešajte brašno, C prašak za pecivo i cimet, a zatim ih dodati u prvu smesu.
Dodajte jogurt pa sve skupa lagano izmešajte. U smesu dodajte komadiće voća i jos jednom ručno lagano izmešajte.
Smesu sipati u pleh koji ste obložili papirom za pečenje i pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 180 C, 25 minuta.
Kada se kolač ohladi preko staviti fil.
Fil:
Umutiti 3 C šlaga sa jednim običnim i jednim voćnim jogurtom pa dodati šećer. Staviti u zamrzivač na pola sata.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.