burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija16

Letnji kolač sa breskvama

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
16

Sastojci

Za koru:

200 g margarina

200 g šećera

1 vanilin C šećer

3 jaja

200 g brašna

1/2 kesice C praška za pecivo

1/2 kašičice cimeta

250 ml jogurta

800 g bresaka

Fil:

3 C šlag pene

200 ml jogurta

200 ml voćnog jogurta

4 kašike šećera

Letnji kolač sa breskvama

Koraci pripreme

Umutiti margarin, šećer i C vanilin šećer. Dodajte jedno po jedno jaje.

U posebnoj posudi izmešajte brašno, C prašak za pecivo i cimet, a zatim ih dodati u prvu smesu.

Dodajte jogurt pa sve skupa lagano izmešajte. U smesu dodajte komadiće voća i jos jednom ručno lagano izmešajte.

Smesu sipati u pleh koji ste obložili papirom za pečenje i pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 180 C, 25 minuta.

Kada se kolač ohladi preko staviti fil.

Fil:
Umutiti 3 C šlaga sa jednim običnim i jednim voćnim jogurtom pa dodati šećer. Staviti u zamrzivač na pola sata.

Naši proizvodi

Letnji kolač sa breskvama

Koraci pripreme

Umutiti margarin, šećer i C vanilin šećer. Dodajte jedno po jedno jaje.

U posebnoj posudi izmešajte brašno, C prašak za pecivo i cimet, a zatim ih dodati u prvu smesu.

Dodajte jogurt pa sve skupa lagano izmešajte. U smesu dodajte komadiće voća i jos jednom ručno lagano izmešajte.

Smesu sipati u pleh koji ste obložili papirom za pečenje i pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 180 C, 25 minuta.

Kada se kolač ohladi preko staviti fil.

Fil:
Umutiti 3 C šlaga sa jednim običnim i jednim voćnim jogurtom pa dodati šećer. Staviti u zamrzivač na pola sata.

Autor

Radica

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Slavski kolači i torte"

Pošalji recept