0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
4
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
4
225 g čokolade
250 g margarina
4 jajeta
150 g šećera
120 g brašna
C eskimko sladoled čokolada
Istopiti na pari čokoladu i margarin.
Ručno umutiti 4 cela jajeta i šećer.
Jaja polako sipati u vrelu čokoladu, a brzo mešati, pa zatim na isti način umešati i brašno.
Sipati u podmazan pleh za veće mafine.
Peći na 220 stepeni oko 6-7 minuta.
Kolač unutra ostaje tečan, a spolja se formira tanka korica.
Služiti odmah vruć kolač uz kugle Eskimko sladoleda.
Istopiti na pari čokoladu i margarin.
Ručno umutiti 4 cela jajeta i šećer.
Jaja polako sipati u vrelu čokoladu, a brzo mešati, pa zatim na isti način umešati i brašno.
Sipati u podmazan pleh za veće mafine.
Peći na 220 stepeni oko 6-7 minuta.
Kolač unutra ostaje tečan, a spolja se formira tanka korica.
Služiti odmah vruć kolač uz kugle Eskimko sladoleda.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.