0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
16-20
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
16-20
2 C pudinga vanila
5 kašika šećera
7 dl mleka
5 jajeta
200 g šećera
250 g brašna
2 kašike C kakao praha
4 C vanilin šećera
1 C prašak za pecivo
1 dl ulja
1 dl mleka
2 kisele pavlake male
2 kašike šećera
1 C vanilin šećer
Skuvati puding i ohladiti.
Umutiti smesu za testo.
Izliti u pleh obložen pek papirom.
Kašikom stavljati skuvani ohlađeni puding svuda po testu i ispeći kolač.
Kada je ispečen, premazati umućenom pavlakom sa šećerom i vratiti još 5 min. u rernu.
Peći na 175 stepeni. Da li je pečeno proveriti ubadanjem čačkalice u testo, ako je čista pečeno je.
Kolač seći kada se ohladi.
Skuvati puding i ohladiti.
Umutiti smesu za testo.
Izliti u pleh obložen pek papirom.
Kašikom stavljati skuvani ohlađeni puding svuda po testu i ispeći kolač.
Kada je ispečen, premazati umućenom pavlakom sa šećerom i vratiti još 5 min. u rernu.
Peći na 175 stepeni. Da li je pečeno proveriti ubadanjem čačkalice u testo, ako je čista pečeno je.
Kolač seći kada se ohladi.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.