0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30 minuta
Lako se priprema
Vreme pripreme:
30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
2 šolje jogurta
2 šolje šećera
2 šolje brašna
2 kašičice C Sode bikarbone
Pola šolje ulja
10 kašika mleka
100 g margarina
100 g čokolade
Testo i kora:
Brašno, sodu i kakao izmešati. Dodati šećer i promešati. Zatim dodati jogurt, pa ulje. Peći na 220 stepeni oko 40 minuta (zavisi od rerne).
Preliv:
Sve sastojke otopiti na tihoj vatri. Pustiti da se testo prohladi, iseći ga na kocke ili štangle i preliti vrućim filom.
Testo i kora:
Brašno, sodu i kakao izmešati. Dodati šećer i promešati. Zatim dodati jogurt, pa ulje. Peći na 220 stepeni oko 40 minuta (zavisi od rerne).
Preliv:
Sve sastojke otopiti na tihoj vatri. Pustiti da se testo prohladi, iseći ga na kocke ili štangle i preliti vrućim filom.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.