0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Zahteva određeno umeće
20
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Zahteva određeno umeće
Broj porcija:
20
6 jaja
6 kašika šećera
6 kašika brašna
3 dl mleka
5 kašika šećera
2 C vanilin šećera
6 dl vode
400 g šećera
3 C pudinga od vanile
125 g margarina
Kora:
Umutiti belanca i šećer, pa dodati žumanca i brašno. Ispeći koru i preliti je.
Preliv:
Prokuvati mleko i šećer i preliti koru.
Fil:
Vodu i šećer staviti da proključa. Zatim dodati višnje i kuvati 10 minuta. Dodati puding. U vruć fil dodati margarin.
Fil staviti preko kore. Kada se prohladi premazati C šlagom.
Kora:
Umutiti belanca i šećer, pa dodati žumanca i brašno. Ispeći koru i preliti je.
Preliv:
Prokuvati mleko i šećer i preliti koru.
Fil:
Vodu i šećer staviti da proključa. Zatim dodati višnje i kuvati 10 minuta. Dodati puding. U vruć fil dodati margarin.
Fil staviti preko kore. Kada se prohladi premazati C šlagom.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.