0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30 minuta
Lako se priprema
Vreme pripreme:
30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
4 jaja
4 kašike šećera
4 kašike brašna
1 C prašak za pecivo
400 g višanja
1 šolja vode
1/2 šolje šećera
1 C pudng od jagode
C šlag krem
Umutiti jaja sa šećerom, brašnom i C praškom za pecivo. Ispeći.
Skuvati fil sa višnjama i preliti preko patišpanja.
Kada se ohladi filovati umućenim C šlag kremom.
Umutiti jaja sa šećerom, brašnom i C praškom za pecivo. Ispeći.
Skuvati fil sa višnjama i preliti preko patišpanja.
Kada se ohladi filovati umućenim C šlag kremom.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.