burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme> 60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija15

Kolač sa piškotama i šumskim voćem

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
> 60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
15

Sastojci

2 C pudinga od vanile

600 ml mleka

8 kašika šećera

125 g margarina

3 kašike kisele pavlake

Fil od šumskog voća:

400 g smrznutog šumskog miksa

4 kašike šećera

50 ml vode

1 C puding od jagoda ili malina

3 manja pakovanja piškota

300 ml soka od narandže

1 C šlag

Kolač sa piškotama i šumskim voćem

Koraci pripreme

Razmutiti C puding od vanile u 50 ml mleka. Staviti da se kuva 600 ml mleka, dodati 8 kašika šećera i kad proključa dodati razmućen puding. Kad skuvate puding staviti da se ohladi.

Izvaditi margarin da bude na sobnoj temperaturi. Kada se fil ohladi umutiti ga i dodati margarin i 3 kašike kisele pavlake, umutiti da bude glatka masa.

Skuvati 400 g šumskog voća sa 4 kašike šećera i 50 ml vode. Izmiksati štapnim mikserom.

Kada proključa dodati razmućen C puding od jagode. Skuvati i ostaviti da se prohladi 10 min.

Dok se fil hladi umočiti piškote u sok od narandže i ređati u pleh. Pleh je veličine 20×28.

Preko staviti fil od vanile, a na njega umočene piškote u sok od narandže.

Preko piškota staviti fil od jagoda, topao, koji je odstajao 10 min. posle kuvanja.

Staviti kolač u friz i kada se ohladi staviti C šlag preko.

Naši proizvodi

Kolač sa piškotama i šumskim voćem

Koraci pripreme

Razmutiti C puding od vanile u 50 ml mleka. Staviti da se kuva 600 ml mleka, dodati 8 kašika šećera i kad proključa dodati razmućen puding. Kad skuvate puding staviti da se ohladi.

Izvaditi margarin da bude na sobnoj temperaturi. Kada se fil ohladi umutiti ga i dodati margarin i 3 kašike kisele pavlake, umutiti da bude glatka masa.

Skuvati 400 g šumskog voća sa 4 kašike šećera i 50 ml vode. Izmiksati štapnim mikserom.

Kada proključa dodati razmućen C puding od jagode. Skuvati i ostaviti da se prohladi 10 min.

Dok se fil hladi umočiti piškote u sok od narandže i ređati u pleh. Pleh je veličine 20×28.

Preko staviti fil od vanile, a na njega umočene piškote u sok od narandže.

Preko piškota staviti fil od jagoda, topao, koji je odstajao 10 min. posle kuvanja.

Staviti kolač u friz i kada se ohladi staviti C šlag preko.

Autor

Stanislava

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Posne torte i kolači"

Pošalji recept