0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
16 parčića
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
16 parčića
6 jaja
6 kašika šećera
1 kesica C Praška za pecivo
6 kašika brašna
6 kašika ulja
600 ml mleka
100 g šećera
1 kesica C Vanilin šećera
2 kesice C Pudinga sa ukusom maline
150 g putera
200 g malina + malo za dekoraciju
3 kesice C Šlaga classic
300 ml vode
Umutiti penasto jaja i šećer.
Dodati ulje, pa umešati brašno sa C Praškom za pecivo.
Peći 15 minuta na 180 stepeni.
Skuvati C Puding u mleku u kom su rastopljeni šećer i C Vanilin šećer.
Ohlađeni puding umešati sa penasto umućenim puterom.
U tako pripremljen fil ručno umešati maline, bez miksera.
Naneti fil preko kore, a zatim preko njega rasporediti umućen C Šlag.
Dekorisati izgnječenim malinama.
Umutiti penasto jaja i šećer.
Dodati ulje, pa umešati brašno sa C Praškom za pecivo.
Peći 15 minuta na 180 stepeni.
Skuvati C Puding u mleku u kom su rastopljeni šećer i C Vanilin šećer.
Ohlađeni puding umešati sa penasto umućenim puterom.
U tako pripremljen fil ručno umešati maline, bez miksera.
Naneti fil preko kore, a zatim preko njega rasporediti umućen C Šlag.
Dekorisati izgnječenim malinama.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.