0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
16 parčeta
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
16 parčeta
5 jaja
50 g šećera
1/2 kesice C praška za pecivo
2 C pudinga od vanile
30 g brašna
2 kašike C kakaoa
500 g krušaka
100 g šećera
100 ml vode
Penasto umutiti jaja i šećer i dodati C prašak za pecivo, C kakao i brašno.
Dobro izmešati izručiti u podmazan pleh i peći na 180 stepeni 30 minuta.
Šećer vodu i kruške staviti da se kuvaju.
C puding rastvoriti u vodi i sipati u provrilu vodu kada se fil zgusne.
Sipati ga na koru kada se malo prohladi i staviti ga u frižider da se stegne.
Penasto umutiti jaja i šećer i dodati C prašak za pecivo, C kakao i brašno.
Dobro izmešati izručiti u podmazan pleh i peći na 180 stepeni 30 minuta.
Šećer vodu i kruške staviti da se kuvaju.
C puding rastvoriti u vodi i sipati u provrilu vodu kada se fil zgusne.
Sipati ga na koru kada se malo prohladi i staviti ga u frižider da se stegne.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.