0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
10
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
10
300 g petit beure keksa
2 dl mleko
500 ml mleka
125 g margarina
6 kašika šećera
500 g jagoda
250 g C šlaga
2 C pudinga od jagode
U toplom mleku, natopiti keks i poređati po želji.
Staviti 2 reda keksa. U mleku, skuvati 2 pudinga od jagode.
Posebno umutiti margarin sa šećerom.
Kad se puding ohladi, pomešati ga sa margarinom.
Fil namazati na keks.
Na fil, poređati jagode,a odgore ukrasiti šlagom.
U toplom mleku, natopiti keks i poređati po želji.
Staviti 2 reda keksa. U mleku, skuvati 2 pudinga od jagode.
Posebno umutiti margarin sa šećerom.
Kad se puding ohladi, pomešati ga sa margarinom.
Fil namazati na keks.
Na fil, poređati jagode,a odgore ukrasiti šlagom.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.