0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
12
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
12
300 g brašna
150 ml kefira
100 ml ulja
150 g šećera
3 jaja
3 kašike C griza
1 kesica C praška za pecivo
sok od 1 limuna
rendana korica 1 limuna
250-300 g borovnica
Pomešati u jednoj posudi brašno, šećer, C prašak za pecivo, C griz i rendanu koricu limuna, a u drugoj posudi jaja, ulje, kefir i sok od limuna.
Lagano sve sjediniti pa usuti u tepsiju obloženu pek papirom.
Preko toga poslagati borovnice i peći u rerni na 200° nekih 20-25 minuta.
Pomešati u jednoj posudi brašno, šećer, C prašak za pecivo, C griz i rendanu koricu limuna, a u drugoj posudi jaja, ulje, kefir i sok od limuna.
Lagano sve sjediniti pa usuti u tepsiju obloženu pek papirom.
Preko toga poslagati borovnice i peći u rerni na 200° nekih 20-25 minuta.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.