burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija18

Kolač od pudinga

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
18

Sastojci

Fil I - Kora:

2 C pudinga od čokolade

500 ml mleka

150 g šećera

100 g maslaca

150 g mlevenog plazma keksa

Fil II:

1 C puding od jagode

150 g šećera

500 ml mleka

100 g C kokosovog brašna

100 g maslaca

Fil III:

100 g C bele šlag kreme

200 ml mleka

Kolač od pudinga

Koraci pripreme

Skuvajte dva pudinga od čokolade sa 150 g šećera u pola litra mleka, po uputstvu na kesici. Prekrijte samolepljivom folijom i ostavite da se skroz ohladi.

Skuvajte jedan puding od jagode sa 150 g šećera u pola litra mleka, po uputstvu na kesici. Prekrijte samolepljivom folijom i ostavite da se skroz ohladi.

Kad se puding ohladi, umutite 100 g maslaca pa u to umutite, dodajući kašiku po kašiku, puding od čokolade. Na kraju umešajte 150 g mlevenog keksa.
Rasporedite smesu u kalup veličine 24x24 cm (ili sličan).

Umutite posebno 100 g maslaca pa u to umutite, dodajući kašiku po kašiku, puding od jagode. Na kraju umešajte 100 g kokos brašna.

Fil od jagode rasporedite preko "kore" od čokolade. Stavite u frižider na dva sata da se stegne.

Nafilujte kolač umućenom šlag kremom sa mlekom, po uputstvu na kesici.

Naši proizvodi

Kolač od pudinga

Koraci pripreme

Skuvajte dva pudinga od čokolade sa 150 g šećera u pola litra mleka, po uputstvu na kesici. Prekrijte samolepljivom folijom i ostavite da se skroz ohladi.

Skuvajte jedan puding od jagode sa 150 g šećera u pola litra mleka, po uputstvu na kesici. Prekrijte samolepljivom folijom i ostavite da se skroz ohladi.

Kad se puding ohladi, umutite 100 g maslaca pa u to umutite, dodajući kašiku po kašiku, puding od čokolade. Na kraju umešajte 150 g mlevenog keksa.
Rasporedite smesu u kalup veličine 24x24 cm (ili sličan).

Umutite posebno 100 g maslaca pa u to umutite, dodajući kašiku po kašiku, puding od jagode. Na kraju umešajte 100 g kokos brašna.

Fil od jagode rasporedite preko "kore" od čokolade. Stavite u frižider na dva sata da se stegne.

Nafilujte kolač umućenom šlag kremom sa mlekom, po uputstvu na kesici.

Autor

Slađana

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Posne torte i kolači"

Pošalji recept