burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija12 parčića

Kolač od kokosa i jagoda

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
12 parčića

Sastojci

Kora:

4 belanceta

100 g šećera

110 g C Kokosovog brašna

40 g brašna

1 C Vanilin šećer

Fil:

4 žumanceta

2 C Vanilin šećera

2 C Pudinga sa ukusom vanilina

80 g šećera

700 ml mleka

30 g C Čvrstina

100 g margarina

Ganaš:

150 g čokolade (tamne)

150 ml slatke pavlake (biljne)

Dodatno:

80 g C Šlaga classic

150 ml mleka

500 g jagoda

Kolač od kokosa i jagoda

Koraci pripreme

Penasto umutiti belanca, dodati šećer i vanilin šećer, pa mutiti još 3 minuta.

Umešati kokos i brašno. Sipati u pleh veličine 18x28 cm i peći oko 15 minuta na 180°C.

Priprema fila:

Umešati žicom sve sastojke u hladnom mleku. Zagrevati uz mešanje i kuvati dok se ne zgusne.

Nakon što se fil ohladi u njega dodati umućen margarin.

Ganaš:
Zagrejati slatku pavlaku i dodati čokoladu i mešati dok se ne sjedini.

Ređanje:
Kora, ganaš, 250 g seckanih jagoda, fil, šlag i jagode za dekoraciju.

Naši proizvodi

Kolač od kokosa i jagoda

Koraci pripreme

Penasto umutiti belanca, dodati šećer i vanilin šećer, pa mutiti još 3 minuta.

Umešati kokos i brašno. Sipati u pleh veličine 18x28 cm i peći oko 15 minuta na 180°C.

Priprema fila:

Umešati žicom sve sastojke u hladnom mleku. Zagrevati uz mešanje i kuvati dok se ne zgusne.

Nakon što se fil ohladi u njega dodati umućen margarin.

Ganaš:
Zagrejati slatku pavlaku i dodati čokoladu i mešati dok se ne sjedini.

Ređanje:
Kora, ganaš, 250 g seckanih jagoda, fil, šlag i jagode za dekoraciju.

Autor

C Slatka tradicija

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept