0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
8
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
8
8 belanaca
8 kašika šećera
6 kašika brašna
1 C prašak za pecivo
100 g seckanih oraha
100 g seckanih žele bombona
100 g suvog grožđa potopljenog u 1 kašiku ruma
1 C vanilin šećer
3 kašike ulja
100 g čokolade
2 kašike ulja
Umutiti belanca sa šećerom i C vanilin šećerom.
Dodati brašno, C prašak za pecivo, ulje, orahe, žele i grođžđe.
Izmešati i sipati u namazan i brašnom posut pleh i peći 20 miuta na 180 stepeni.
Gotov kolač preliti rastopljenom čokoladom sa uljem i ostaviti da se ohladi.
Umutiti belanca sa šećerom i C vanilin šećerom.
Dodati brašno, C prašak za pecivo, ulje, orahe, žele i grođžđe.
Izmešati i sipati u namazan i brašnom posut pleh i peći 20 miuta na 180 stepeni.
Gotov kolač preliti rastopljenom čokoladom sa uljem i ostaviti da se ohladi.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.