0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
2 jaja
250 g šećera
200 g brašna
50 g C kokosa
2 dl mleka
1 dl ulja
1 C prašak za pecivo
1 l mleka
6 kašika šećera
7 kašika C griza
200 g C kokosa
200 g čokolade za glazuru
Najpre skuvati fil.
Zatim umutiti sve sastojke za koru.
Pola mase ispeći da se uhvati korica.
Izvaditi iz rerne, premazati filom, zatim drugi deo za koru preliti preko fila i vratiti u rernu da se dopeče.
Ispečen kolač preliti glazurom.
Najpre skuvati fil.
Zatim umutiti sve sastojke za koru.
Pola mase ispeći da se uhvati korica.
Izvaditi iz rerne, premazati filom, zatim drugi deo za koru preliti preko fila i vratiti u rernu da se dopeče.
Ispečen kolač preliti glazurom.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.