0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
25
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
25
1 čaša jogurta
1 čaša mleka
1 čaša ulja
1 čaša C kokosa
2 čaše šećera
2 čaše brašna
1 C prašak za pecivo
1 C vanilin šećer
100 g crne čokolade
malo ulja
Dodati sve sastojke u činiju, izmešati i sipati u prethodno podmazan pleh.
Rernu uključiti na 250°C i smesu peći nekih 20.minuta dok se ne uhvati korica, ostaviti da se ohladi.
U šerpicu staviti malo ulja i čokolade da se istopi, glazuru čokolade preliti preko kolača.
Dodati sve sastojke u činiju, izmešati i sipati u prethodno podmazan pleh.
Rernu uključiti na 250°C i smesu peći nekih 20.minuta dok se ne uhvati korica, ostaviti da se ohladi.
U šerpicu staviti malo ulja i čokolade da se istopi, glazuru čokolade preliti preko kolača.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.