burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija2

Kinder kraljica čokolade

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
2

Sastojci

2 C šlag krema

1 kinder čokolada

2 kinder bueno čokoladice

Kinder kraljica čokolade

Koraci pripreme

Pripremiti C šlag krem prema uputstvu i ostaviti u frižider da se hladi.

Po jednu kinder bueno čokoladu istucati u plastičnoj činiji i obložiti dno čaše u kojoj se pravi kolač.

Krem iz same čokolade će učvrstiti "suvi" deo i ovaj sloj služi kao kora. Sledeći sloj se priprema sa umućenim C šlag kremom.

Par kašika (3-4) C šlag krema se meša sa preostale 2 izmrvljene kinder bueno čokolade i ravnomerno raspoređuje na podlogu u čaši.

Čaše držati u frižideru dok se pripremi sledeći sloj. U sledeći sloj se dodaje istopljena kinder čokolada, s obzirom na to, potrebno je da se rastopi na pari i prohladi pre mešanja sa šlag kremom.

Broj čokoladica koji se dodaje je stvar ukusa, dovoljno je i 2-3 za ovaj sloj.

Takođe u naredni sloj će ići rastopljena kinder čokolada, tako da možete odjednom rastopiti 4-6 čokoladica.

Kada se prohladi rastopljeni kinder, polovinu pomešati sa par kašika šlag krema, dodati jednu iseckanu kinder čokolade u smesu i opet ravnomerno rasporediti u čaše.

Sledeći sloj se sastoji od par kašika šlag krema i iseckane kinder čokolade.

Poslednji sloj je čist C šlag krem.

Naši proizvodi

Kinder kraljica čokolade

Koraci pripreme

Pripremiti C šlag krem prema uputstvu i ostaviti u frižider da se hladi.

Po jednu kinder bueno čokoladu istucati u plastičnoj činiji i obložiti dno čaše u kojoj se pravi kolač.

Krem iz same čokolade će učvrstiti "suvi" deo i ovaj sloj služi kao kora. Sledeći sloj se priprema sa umućenim C šlag kremom.

Par kašika (3-4) C šlag krema se meša sa preostale 2 izmrvljene kinder bueno čokolade i ravnomerno raspoređuje na podlogu u čaši.

Čaše držati u frižideru dok se pripremi sledeći sloj. U sledeći sloj se dodaje istopljena kinder čokolada, s obzirom na to, potrebno je da se rastopi na pari i prohladi pre mešanja sa šlag kremom.

Broj čokoladica koji se dodaje je stvar ukusa, dovoljno je i 2-3 za ovaj sloj.

Takođe u naredni sloj će ići rastopljena kinder čokolada, tako da možete odjednom rastopiti 4-6 čokoladica.

Kada se prohladi rastopljeni kinder, polovinu pomešati sa par kašika šlag krema, dodati jednu iseckanu kinder čokolade u smesu i opet ravnomerno rasporediti u čaše.

Sledeći sloj se sastoji od par kašika šlag krema i iseckane kinder čokolade.

Poslednji sloj je čist C šlag krem.

Autor

Tamara

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Posne torte i kolači"

Pošalji recept