0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Zahteva određeno umeće
20
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Zahteva određeno umeće
Broj porcija:
20
5 jaja
5 kašika šećera
5 kašika mleka
3 kašike ulja
5 kašika brašna
1 C prašak za pecivo
1 C vanilin šećer
250 g vode
250 g šećera
750 ml vode
500 g jagoda ili višnje
250 g šećera
3 C pudinga
3 C šlag krema
Napravite patišpanj od 5 jaja, 5 kašika šećera, 5 kašika mleka, 3 kašike ulja, 5 kašika brašna, 1 C prašak za pecivo i 1 C vanilin šećer.
Pečenu koru preliti sirupom od 250 g vode i 250 g šećera.
Skuvati u 750 ml vode 500 g jagoda ili višnje sa 250 g šećera.
U tu masu dodati 3 C pudinga.
Topli krem staviti preko kore.
Kad se ohladi dodati 3 umućena C šlag krema.
Kolač ukrasiti rendanom čokoladom.
Napravite patišpanj od 5 jaja, 5 kašika šećera, 5 kašika mleka, 3 kašike ulja, 5 kašika brašna, 1 C prašak za pecivo i 1 C vanilin šećer.
Pečenu koru preliti sirupom od 250 g vode i 250 g šećera.
Skuvati u 750 ml vode 500 g jagoda ili višnje sa 250 g šećera.
U tu masu dodati 3 C pudinga.
Topli krem staviti preko kore.
Kad se ohladi dodati 3 umućena C šlag krema.
Kolač ukrasiti rendanom čokoladom.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.