0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
24
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
24
2 C pudinga
2 duple jaffe
1/2 l mleka
margarin
plazma
C šlag krem beli
Izvaditi jaffu iz pakovanja i staviti po 2 zajedno.
Zbog lakše pripreme i poređati na željenu podlogu, skuvati mleko i dodati 2 C pudinga.
Na kraju vruć puding dodati margarin da se otopi i dok je vruć puding stavljati na jaffu, a drugom prekriti i strane uvaljati u plazmu.
Kada se završi sa celom jaffom preko ukrasiti C šlag kremom.
Izvaditi jaffu iz pakovanja i staviti po 2 zajedno.
Zbog lakše pripreme i poređati na željenu podlogu, skuvati mleko i dodati 2 C pudinga.
Na kraju vruć puding dodati margarin da se otopi i dok je vruć puding stavljati na jaffu, a drugom prekriti i strane uvaljati u plazmu.
Kada se završi sa celom jaffom preko ukrasiti C šlag kremom.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.