0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
10
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
10
3 jaja
12 kašika šećera
12 kašika ulja
13 kašika mleka
13 kašika brašna
1 C prašak za pecivo
300 g šećera
200 ml vode
1 zaleđena pomorandža
2 kašike C kakaoa
čokolada za kuvanje
ulje
Pomešati navedene sastojke za koru i ispeći 2 takve kore.
Jednu koru postaviti na tacnu.
Nakon toga pomešati 300 g šećera sa 200 ml vode, to prokuvati i u to dodati drugu preostalu koru, prethodno izdrobljenu.
U smesu izrendati jednu zaledjenu pomorandžu i dodati 2 kašike C kakaoa.
Time filom filovati koru i zatim gore preliti čokoladnu glazuru.
Pomešati navedene sastojke za koru i ispeći 2 takve kore.
Jednu koru postaviti na tacnu.
Nakon toga pomešati 300 g šećera sa 200 ml vode, to prokuvati i u to dodati drugu preostalu koru, prethodno izdrobljenu.
U smesu izrendati jednu zaledjenu pomorandžu i dodati 2 kašike C kakaoa.
Time filom filovati koru i zatim gore preliti čokoladnu glazuru.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.