0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
36-40
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
36-40
350 g šećera
500 g oštrog brašna
4 kašike C kakaoa
400 g seckane čokolade za kuvanje
2 kesice C praška za pecivo
1 kašičica C sode bikarbone
2 jaja
500 ml mleka
180 g ulja
1 kesica C vanilin šećera
Spojiti u jednu posudu sve suve sastojke, a u drugoj umutiti tečne pa sve sastaviti.
Sipati u papirne korpice u kalup za mafine do pola korpice smese i peći u zagrejanoj rerni na 200 C 13 minuta.
Odozgo može glazura od čokolade, fondana, a ne mora ništa.
Spojiti u jednu posudu sve suve sastojke, a u drugoj umutiti tečne pa sve sastaviti.
Sipati u papirne korpice u kalup za mafine do pola korpice smese i peći u zagrejanoj rerni na 200 C 13 minuta.
Odozgo može glazura od čokolade, fondana, a ne mora ništa.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.