0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
20
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20
6 belanca
2 šoljice šećera
1 šoljica ulja
7 kašika brašna
1 C prašak za pecivo
100 g čokolade za kuvanje
6 žumanca
150 g margarina
100 g čokolade za kuvanje
4 kašike šećera
100 g mlečne čokolade
Patišpanj:
6 belanca umutiti sa 2 šoljice šećera. Kada se to umuti dodati 1 šoljicu ulja, 7 kašika brašna, 1 C prašak za pecivo i 100 g rendane čokolade.
Patišpanj se ispeče i ostavi da se ohladi.
Fil:
6 žumanca (izmućena), margarin,100 g čokolade i 4 kašike šećera prokuvati na pari.
Vruć fil ide na hladnu koru.
Odmah narendati 100 g mlečne čokolade na fil da se zalepi.
Patišpanj:
6 belanca umutiti sa 2 šoljice šećera. Kada se to umuti dodati 1 šoljicu ulja, 7 kašika brašna, 1 C prašak za pecivo i 100 g rendane čokolade.
Patišpanj se ispeče i ostavi da se ohladi.
Fil:
6 žumanca (izmućena), margarin,100 g čokolade i 4 kašike šećera prokuvati na pari.
Vruć fil ide na hladnu koru.
Odmah narendati 100 g mlečne čokolade na fil da se zalepi.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.