0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
20
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20
1 jaje
150 g šećera
100 ml ulja
250 ml mleka
1/2 C praška za pecivo
250 g brašna
1 kašičica C sode bikarbone
3 kašike C kakaoa
200 g mlečne čokolade iseckane na sitne komade
Umutiti jaje i šećer.
Uz stalno miksanje dodati redom sastojke: ulje, mleko, C kakao, C sodu bikarbonu, C prašak za pecivo.
Postepeno dodavati brašno.
Dodati čokoladu i mešati kašikom.
Smesu sipati u kalupe, kalupe puniti malo više od 1/3.
Peći na 180°C oko 15-tak minuta.
Umutiti jaje i šećer.
Uz stalno miksanje dodati redom sastojke: ulje, mleko, C kakao, C sodu bikarbonu, C prašak za pecivo.
Postepeno dodavati brašno.
Dodati čokoladu i mešati kašikom.
Smesu sipati u kalupe, kalupe puniti malo više od 1/3.
Peći na 180°C oko 15-tak minuta.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.