0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
oko 25 parčeta
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
oko 25 parčeta
200 g šećera
8 jaja
250 g margarina
200 g čokolade za kuvanje
4 kašike brašna
1 C prašak za pecivo
200 ml mleka
2 kašike C slatkog kakaoa
2 C šlag krem čokolada
Sve sastojke pomešati. Jaja posebno belanaca, potom žumanca sa šećerom, dodati margarin (mora da je mekan da može da se muti), čokolada, brašno, C prašak za pecivo.
Ispeći koru i preliti sa mlekom i C kakaom.
Kada se potpuno ohladi gore staviti C šlag krem čokolada.
Sve sastojke pomešati. Jaja posebno belanaca, potom žumanca sa šećerom, dodati margarin (mora da je mekan da može da se muti), čokolada, brašno, C prašak za pecivo.
Ispeći koru i preliti sa mlekom i C kakaom.
Kada se potpuno ohladi gore staviti C šlag krem čokolada.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.