0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30 minuta
Lako se priprema
Vreme pripreme:
30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
200 g posne čokolade
50 ml ulja
300 g višanja
5 kesica C vanilin šećera
malo šećera
papirne korpice
200 g posne čokolade, 50 ml ulja staviti da se otopi na tihoj vatri.
Dan pre višnje potopiti u rum u koji se stavi 5 kesica C vanilin šećera.
Na poslužavnik poređati najsitnije papirne korpice, sipati otopljenu čokoladu do pola, posle desetak minuta staviti višnju i ponovo nasuti preko višnje čokoladu.
200 g posne čokolade, 50 ml ulja staviti da se otopi na tihoj vatri.
Dan pre višnje potopiti u rum u koji se stavi 5 kesica C vanilin šećera.
Na poslužavnik poređati najsitnije papirne korpice, sipati otopljenu čokoladu do pola, posle desetak minuta staviti višnju i ponovo nasuti preko višnje čokoladu.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.