0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
20
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20
2 čaše šećera
3 čaše brašna
3 kašike C kakaoa
1 čaša ulja
3 čaše jogurta
3 kašičice C sode bikarbone
mleko
1/2 margarina
100 g čokolade za kuvanje
U posudu se stave prvo svi čvrsti sastojci. Koristimo meru čašu od jogurta.
2 čaše šećera, 3 čaše brašna,3 kašike C kakaoa izmešamo pa zatim stavimo tečne sastojke: 1 čaša ulja, 3 čaše jogurta i umutimo viljuškom, a zatim dodamo 3 kašičice C sode bikarbone.
Pečeno izvaditi iz rerne da se prohladi. Zatim iseći na kocke, ali da ostane u posudi u kojoj se peklo.
Napravimo preliv: 1/2 margarina se istopi sa 2 kašike mleka i 10 kašika šećera, a zatim se u to doda 100 g čokolade za kuvanje ili ko voli moze napraviti i duplu meru fila.
Tim filom prelijemo kocke, ali razdvajajući tamo gde je sečeno da upije sve.
Ostaviti da odstoji najbolje preko noći.
U posudu se stave prvo svi čvrsti sastojci. Koristimo meru čašu od jogurta.
2 čaše šećera, 3 čaše brašna,3 kašike C kakaoa izmešamo pa zatim stavimo tečne sastojke: 1 čaša ulja, 3 čaše jogurta i umutimo viljuškom, a zatim dodamo 3 kašičice C sode bikarbone.
Pečeno izvaditi iz rerne da se prohladi. Zatim iseći na kocke, ali da ostane u posudi u kojoj se peklo.
Napravimo preliv: 1/2 margarina se istopi sa 2 kašike mleka i 10 kašika šećera, a zatim se u to doda 100 g čokolade za kuvanje ili ko voli moze napraviti i duplu meru fila.
Tim filom prelijemo kocke, ali razdvajajući tamo gde je sečeno da upije sve.
Ostaviti da odstoji najbolje preko noći.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.