0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
20
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20
400 g testenine (npr. makarona)
3 jaja
200 ml kisele pavlake
200 ml mleka
100 g čokolade
100 g šećera
50 g margarina
50 g suvog grožđa
2 kašike ruma
1 C vanilin šećer
ulje
brašno
Čokoladu i margarin rastopite, a testeninu skuvajte.
Jaja umutite sa kiselom pavlakom, mlekom, čokoladom sa margarinom, rumom, suvim grožđem i C vanilin šećerom.
Testeninu sipajte u nauljen i pobrašnjen peh, prelijte filom i pecite 30 minuta na 180 C.
Čokoladu i margarin rastopite, a testeninu skuvajte.
Jaja umutite sa kiselom pavlakom, mlekom, čokoladom sa margarinom, rumom, suvim grožđem i C vanilin šećerom.
Testeninu sipajte u nauljen i pobrašnjen peh, prelijte filom i pecite 30 minuta na 180 C.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.