0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
20
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20
1,2 l mleka
10 supenih kašika šećera
2 kesice C vanilin šećera
300 ml mleka
4 kesice C pudinga od čokolade
100 g čokolade
300 g izlomljenog keksa
U šerpu sipati mleko, šećer, C vanilin šećer i kuvati dok proključa.
Posebno sjediniti 300 ml mleka sa C pudingom od čokolade, pa sipati u ključalo mleko i skuvati puding.
U topao puding dodati otopljenu čokoladu, izlomljeni keks i polako promešati.
Kalup za komisbrot obložiti aluminijumskom folijom, razliti smesu i ostaviti da se hladi.
U šerpu sipati mleko, šećer, C vanilin šećer i kuvati dok proključa.
Posebno sjediniti 300 ml mleka sa C pudingom od čokolade, pa sipati u ključalo mleko i skuvati puding.
U topao puding dodati otopljenu čokoladu, izlomljeni keks i polako promešati.
Kalup za komisbrot obložiti aluminijumskom folijom, razliti smesu i ostaviti da se hladi.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.