0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
8
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
8
4 jaja
4 kašike šećera
4 kašike brašna
kora od narandže
1/2 C praška za pecivo
1/2 l mleka
4 kašike šećera
1 C puding čokolada
Izmutiti belance sa šećerom, dodati žumance, zatim blago umutiti brašno, C prašak za pecivo i izrendanu koru narandže.
Sipati smesu u tepsiju koju ste prethodno namazali margarinom i brašnom.
Fil skuvati po receptu C pudinga od čokolade.
Kada se ohladi puding umutiti 50 g margarina sa kašikom šećera i dodati puding.
Peći 20 minuta na 160 stepeni.
Izmutiti belance sa šećerom, dodati žumance, zatim blago umutiti brašno, C prašak za pecivo i izrendanu koru narandže.
Sipati smesu u tepsiju koju ste prethodno namazali margarinom i brašnom.
Fil skuvati po receptu C pudinga od čokolade.
Kada se ohladi puding umutiti 50 g margarina sa kašikom šećera i dodati puding.
Peći 20 minuta na 160 stepeni.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.